Etikete po meri

Etikete po meri za vse tiste, ki jih potrebujejo za svojo panogo. Uporabne so lahko, kot etikete za prehrambene izdelke, pijače, avtomobilsko industrijo, kozmetiko ali farmacijo, kemično industrijo, promocijo ali marketing, logistiko ali pakiranje in ostale etikete, ki so vam na voljo ne glede na to, za kaj jih potrebujete. Za vas je na https://www.labelprofi.si/ na voljo milijon opcij za etikete po meri.

Etikete ustrezajo določenim funkcijam in kakovostnim standardom glede na njihov namen uporabe. Na voljo vam je nabor etiket po meri, ki so uporabne za vrste različnih področij uporabe.

etikete po meri

Etikete po meri so tiskane na dva načina. Pri obeh tehnologijah tiskanje poteka v rolah, kar pomeni, da vaše etikete po meri dobite zvite na roli.

  1. Digitalni tisk- je hiter, fleksibilen in ima nizke stroške priprave. Barve uporabljene za tiskanje pa so ekološko prijazne.
  2. Klasičen tisk, ta vrsta tiskanja je dražja vendar je fleksotisk cenovno ugoden pri tisku večjih količin. Uporablja cenejše barve, tehnologija pa je bolj produktivna

Za etikete je lahko uporabljen več vrst papirja npr. nepremazni papir, premazni papir, termo občutljiv papir, papir s temnim lepilom in specialni papir. Vrsta etiket pa je seveda odvisna od uporabe etiket.

Lepilo je izbrano glede na podlago etiket. Lepilo etiket po meri je lahko permanentno, ekstra permanentno, lahko odstranljivo, specialno lepilo in tista, ki so za lepljenje pri nizkih temperaturah.

Etikete po meri so izsekane z izsekovalnim orodjem in lahko znašajo do 305mm širine in do 630mm dolžine. Etikete so lakirane za dodatno zaščito barve in vizualen učinek. Za dodaten vizualen učinek je možen tudi hladni ali vroči zlati tisk.

Etikete so popolne za personaliziranje embalaž kot so steklenice, plastenke, plastične lončke, plastične tube, kartonske škatle, tulce, vrečke in mnogo več. Narejene so hitro in okolju prijazno.

Odličen servis strank pa nudi svetovanje glede izbire osnovnih materialov, lepila, barve in laka. Pomaga vam načrtovati in oblikovati etikete za pravilen namen in vrsto vašega produkta,  zaščito etiket glede na različne vplive,  predvidene količine, številu variacij in na način lepljenja.