Pošiljanje paketov je lahko zelo enostavno

December je čas, ko ljudje v še večji meri kot običajno brskamo po spletu in tako kupujemo različna darila za naše najdražje, zato imajo spletne trgovine ogromno dela s pripravo in pošiljanjem paketov po vsej Sloveniji in tudi izven meja naše prelepe deželice. Če imate tudi vi svojo spletno trgovino in se vam zdi, da imate preveč dela s paketi, potem le obiščite spletno stran www.malaja.info/posiljanje-paketov/ in se pozanimajte, kako se lahko vsaj malo razbremenite.


Pošiljanje paketov, pa tudi njihovo pakiranje in skladiščenje je dejavnost, s katero se že kar nekaj let ukvarja zgoraj omenjeno podjetje, zato jim lahko zaupate, da bodo pakete iz vaše spletne trgovine v najkrajšem možnem času in brez komplikacij dostavili kupcem. Pošiljanje paketov preko njih je zelo enostavno, saj oni poskrbijo za vse – tako za pakiranje, skladiščenje in pošiljanje vseh paketov, ki si jih vaše stranke zaželijo. Edina omejitev, ki jo imajo je, da paket ne sme presegati pet kilogramov in izdelek ni večji od 1 m3. Načrt imajo tudi za primer, ko naslovnik paketa ne prevzame – taki paketi se enostavno vrnejo v njihov center, vas obvestijo o situaciji, nato pa se vi odločite, kako naprej.


Pošiljanje paketov poteka širom Slovenije, prav tako pa podjetje dostavlja pakete tudi v vse države članice Evropske unije – paketi, ki romajo v sosednje države (Avstrija, Italija in Hrvaška) bodo kupci prejeli že naslednji delovni dan, v vse ostale države pa je predvidena dostava v roku dveh ali treh delovnih dni. Vsekakor bodo vaše stranke zelo hitro prišle do željenih izdelkov, zaradi česar bodo zelo zadovoljne in bodo z veseljem kupovale pri vas.


Pošiljanje paketov preko tega podjetja je torej zelo enostavno, vse kar morate storiti je, da izdelke dostavite v njihovo skladišče in jih obveščate o seznamu naročil (to se da avtomatizirati), vse ostalo pa prepustite njim.