Avtopreproge za vaš avto

Vsak posameznik si želi, da je njegov avto v popolnem stanju. Za to, pa potrebujemo kvalitetne avtopreproge. Avtopreproge so tisti element, kateri bo poskrbel za zaščito vaših tal pred vodo in umazanijo. So nujno potrebene element v vsakem avtomobilu. Zelo pa je poembno, da so visoko kvalitetne.

Izbiramo lahko med dvemi vrstami avtopreprog, med tekstilnimi in gumijastimi. Vsaka vrste ima svoje pluse in minuse. Tekstilni res da izgledajo boljše, vendar pa gumijasti bolje zadržijo vodo, da ne pride do tal vozila. Slaba lastnost tekstilnih je ta, da jih je težje očistiti, saj za čiščenje le teh potreben sesalec, medtem ko gumijaste samo otresemo in umazanjija pade dol. Še ena dobra lastnost gumijastih je ta, da v primeru, če je na njih veliko vode, lahko tepih previdno vzamemo ven in vodo zlijemo. V tekstilnih, pa se voda vpije v tekstil.

avtopreproge

Avtopreproge se morajo prilegati 100% vašemu vozilu. Seveda je vsaka avtopreproga narejena za točen tip vašega vozila. Zakaj je to pomebno? Ker pri stiskanju pedalk, se avtopreprogra nesme zatikati za pedalke, ker bi lahko zaradi tega prišlo tudi do prometne nesreče. Avtopreproge morajo biti na tleh fiksne in se ne smejo premikati. K temu pripomorejo tudi pritrdilni čepi, kateri fiskirajo tepih. Naj ne pozabimo še omeniti prednosti pri gumijastih avvtopreprog. Imajo visok zunanji rob, kateri poskrbi, da umazanija in voda ne grejo iz tepiha na tla. Tudi dizajn tepihov je narejen tako, da jih je enostavno očistiti. Lep dizajn avtopreproge bo vašemu avtu dal estetski videz. Avtopreproge imajo dolgo življenjsko dobo. Glede vzdrževanja pa je samo potrebno, da jih očistimo, ko so umazani. Še ena pomembna stvar pri vzdrževanju je, da avtopreproge niso direktno izpostavljene sončni svetlobi.

Torej potrebujete nove kvalitetne avtopreproge, katere se bodo popolnoma prilegale vašemu vozilu? Na spletni strani avtotepihi.si si lahko naročite komplet avtopreprog za vaš tip vozila in tako poskrbite za vodo in umazanijo, da ne umažete tal vašega vozila.