Povečanje ustnic za boljši videz

Že dolgo je medicina možna spremeniti naš izgled. Ni pomembno kateri del telesa nam ni všeč, medicina ima poseg zanj in želja za povečanje ustnic ni nobena izjema. Strokovnjaki, kot so tisti v Estetiki Medart: https://estetika-medart.si/storitve/povecanje-ustnic/, se s takimi in drugačnimi posegi ukvarjajo vsak dan. Ni seveda nujno, da greste tja neposredno na poseg. Prejmete lahko samo nasvete, s pomočjo katerih se boste nato lahko lažje odločili kako naprej.

povečanje ustnic

Ker je povečanje ustnic poseg na obrazu, je zato zelo opazno. Prav zaradi tega, je pomembno, da se za tak poseg ne odločimo naglo in se namesto tega dobro pozanimamo o celotnem postopku in o kaj dajemo vase. Ker se za povečanje ustnic uporabljajo naravne substance, vam ni potrebno skrbeti, da bi jih vaše telo zavrnilo. Kljub temu, pa se za dodatno varnost poseg odsvetuje nosečnicam.  Z uporabo dobrih polnil, ustnice tudi po povečanju obdržijo naraven izgled pri čemer tudi ni nujno, da dobite samo eno veliko injekcijo. Pogosto je to postopen postopek, kjer se ustnice do želene velikost polni s pomočjo večih majhnih injekcij. Povečanje ustnic ni velik poseg, tako da lahko pričakujete minimalne modrice. Seveda pa je potrebno vedeti, da ta poseg ni trajen. V večini učinki trajajo do približno šest mesecev, nakar je potrebno poseg ponoviti. Morda se tako “kratkotrajno” povečanje ustnic nekaterim ne zdi vredno, vendar je bolšje kot pa vbrizgavanje neke substance, ki bi v ustnicah ostala do nekaj let in s sabo prinesla kakšne dodatne komplikacije.

Stranski učinki so za povečanje ustnic dokaj mili in kratkotrajni, le nekaj dni. V to je lahko vključeno manjše krvavenje iz mesta vboda, kakšne otekline in podplutbe ter občutljivost in pordelost okoli mesta injiciranja. Stranski učinki so dokaj mili in končni rezultati so vredni “trpljenja” tistih nekaj dni. V primeru neželenih stranskih učinkov, pa se lahko vedno zanesete na pomoč strokovnjakov, ki so opravili vaš poseg.