Odločitev za vedeževanje

Mističen svet sporočil, vedeževanje in preroki, so del našega okolja že od nekdaj. Vsakdo, si je v svojem življenju že kdaj zaželel, da bi poznal odgovore na določena vprašanja, ki nas pestijo. Dobiti pravi vpogled v situacijo človeka in mu pri težavi dejansko pomagati z nasvetom ali usmeritvijo pa je dana samo nekaterim. Vedeževanje je nekaj, kar zagotovo lahko priporočimo vsakemu, lahko samo zaradi izkušnje ali pa pogleda, ki ga ima na nas nekdo z energetskega vidika.

vedeževanje

Vedeževalka vam ob obisku lahko pogleda v angelske ali v tarot karte. Angelske karte so sestavljene iz 78 sporočil. Angeli so bitja, ki nas pravzaprav obdajajo in nam pošiljajo sporočila na vsakodnevni bazi, vendar smo del zelo hitrega sveta in se le malokdo zaveda te pomoči, ki nam jo angeli nudijo. Prisotnost angelov okoli nas lahko opazimo skozi najdena perja ptic, pticami in živalmi, ki nas obdajajo, ter ostalimi vsakodnevnimi dogodki, ki nas obkrožajo. Vedeževanje je samo način, ki nam ta sporočila približa, da jih slišimo in se v njih poglobimo. Vedeževanje je lahko vpogled v naprej in pogled za nazaj v smislu razumevanja poteka dogodkov, je pa na nas, da z povedanega razberemo bistvo, ki je pogled trenutne situacije nikakor pa ni zagotovilo, da se nekaj tudi zgodi, naj poudarimo da imamo svobodno voljo ter moč spremembe

Vedeževalka pa vam pogleda lahko tudi v tarot karte, ki pa so posebna sporočila naše zavesti, karte prav tako vsebujejo 78 simbolov, ki so lahko naši darovi in talenti ali pa senčne plati naše osebnosti. Potrebno se je zavedati, da senčna stran simbola ni nujno negativna ampak včasih nosi tudi pozitivna sporočila. Dejstvo je, da je vedeževanje trenutek, za katerega si je potrebno vzeti čas, se umiriti, da lahko sprejmemo vsa sporočila, ki nam bodo predana, zato zberi pogum in se odloči za vedeževanje.