Kako vam abdominoplastika lahko spremeni življenje?

Abdominoplastika pomaga po nosečnosti ali pri nihanju telesne teže, ker se dostikrat zgodi, da koža na trebuhu ostane viseča in se ni več napeta. Velikokrat je tudi nakopičena maščoba, ki ne gre stran, viden so grde strije, mišice na trebuhu pa so ohlapne. Več o abdominolastiki izveste na tej povezavi https://n-suvorov.com/abdominoplastika/. Abdominoplastika pomaga tudi pri izgubi tonusa trebuha, saj takrat nastane izbočen trebuh, z njo namreč se ustvari plosk in napet trebuh, kot je bil, pred tem.

abdominoplastika

Abdominoplastika je tak poseg, da popravi povešen trebuh in tudi, če je izbočen. Zato postane postava bolj vitka in čvrsta. Tako ne bo nihče več videl posledic nosečnosti ali, da ste močno shujšali. Ni pa primeren samo za ženske, kot bi znali na to pomisliti, ampak tudi za moške, ki lahko izgubijo več teže in se jim trebuh povesi.

Hkrati se lahko odločite še za liposukcijo, ti pomeni, da vam bodo odstranili odvečno maščobo tam, kjer je še ostala, največkrat je to na ledvenem delu hrbta.

Abdominoplastika je lahko tudi način, da se korigira notranjost kot tudi zunanjost trebušne stene in to tako, da v globokih plasteh zašijejo s posebnim postopkom raztegnjene mišice. Na ta način naredijo neko vrsto opore za trebuh, kar da lepo linijo trebuha in pa ožji pas in hkrati ploski trebuh dobi neko trdno oporo.

S tem posegom na vrhnjih plasteh lepo odstranijo kožo, ki jo je preveč ter nad popkom raztegnejo dele trebuha, da lepo stojijo, popek pa tudi prestavijo tja, kjer po novem mora biti. Abdominoplastika je super poseg, ki trajno odstrani strije, ki so pod kožo in tudi pod popkom.

Kdo si ne bi želele take sanjske postave, ki jo lahko na tak enostaven način naredijo strokovnjaki s strokovnim posegom? Zdaj poznate način, kako to lahko dosežete v kratkem času brez napornih in bolečih masaž, ki niso učinkovite.