Black friday oziroma črni petek

Vsi radi kupujemo stvari po trgovinah, ko so cenejše. Zelo radi se poslužujemo raznih popustov in akcij. Takrat še posebej radi vsi navalimo v trgovine po izdelke, ki jih potrebujemo, včasih pa kupimo tudi kaj takega, ki ni potrebno. Prav tako je večkrat, ko se zgodi enkrat na leto Black Friday. To vemo danes že vsi kaj pomeni črni petek, prišlo pa je k nam iz Amerike. Čeprav nekateri na ta dan ne dajo nič, moramo priznati, da so pa trgovine takrat polne in kupujemo vse mogoče. No lani je bilo to vse drugače, saj so bile trgovine zaprte in je vse potekalo prek spleta.

Black Friday oziroma črni petek pomeni, da nam na ta dan trgovine nudijo zelo velike popuste. Seveda mi pa na veliko nakupujemo stvari, ki jih potrebujemo in, kot sem omenila domov prinesemo ogromno vsega. Znajdejo se v vrečki tudi stvari, navadno oblačila, ki nam potem stojijo v omari. Black Friday je lahko tudi zavajajoči dan za nas kupce. Nekateri kupci napišejo, da je izdelek na ta dan znižam, kar pa v resnici niso naredili. To je kaznivo dejanje, ampak to se dela v resnici. Mi takrat ne opazimo tega, ker samo gledamo tiste procente znižanja, tako smo včasih naivni.

black friday

Če kaj nujno potrebujete v pozni jeseni, je najboljše, da spremljate ceno tistega izdelka. Ko bo prišel Black Friday poglejte, če se je cena kaj spremenila. Kaj se na črni petek splača kupovati? Lahko rečemo vse, kar potrebujemo nujno. Mogoče kakšno belo tehniko, kakšne kamere, fotoaparate, telefone. Ne vem težko je povedat, ker se zelo razlikuje od trgovine do trgovine. Črni petek se navadno nahaja zadnji petek v mesecu novembru, zato poglejte na koledar kdaj bo to letos. Na spletni strani, ki jo najdete zgoraj lahko tudi ogromno izveste o črnem petku in njihovim pastem.