Ležišča za vsakega posameznika

Potrebujete novo ležišče za vaš dom? Predstavljamo vam lateks ležišča.

Ljudje garamo vsak dan, hodimo v službe, hodimo po opravkih, delamo kar je treba. Po napornem delu pa si zaslužimo pošteni počitek. Vsi vemo, kako je pomemben spanec za delovanje našega telesa. Za udoben spanec, pa potrebujemo udobno ležišče. Počutiti se moramo varno in udobno. Ali ste že slišali za lateks ležišča? To je popolnoma slovenski izdelek, katero vsebuje veliko pozitivne energije. Izdelani so iz skrbno izbranih materialov, kateri so brez škodljivih kemikalij in zagotavljajo zdrav in varen izdelek. Lateks je glavni material, iz česar so narejeni, prevleka pa je iz ekološkega bombaža. Na voljo imate več različnih tipov in trdot ležišč, kateri zagotavljajo popolno razbremenitev hrbtenice ter podporo telesu, ne glede na pozicijo spanja. Lateks ležišča so znane po velikem udobju za vsakega posameznika. V trgovini Zelena trgovina imate na voljo lateks ležišča po ugodnih cenah.

lateks ležišča

Lateks ležišča se med seboj razlikujejo po nosilnosti in dimenzijah. Ležišče mora biti dovolj dolgo in široko za nas. Nekatera so namenjena ljudem do 75 kg, ostala pa do 95 kg. Ležišča so lahko mehka ali pa bolj trda, odvisno kaj vam bolj ugaja. Prijazni svetovalci trgovine Zelena trgovina vam bodo svetovali, katero latex ležišče izbrati, tako da se najde ležišče za vsakega posameznika.

V trgovini Zelena trgovina se osredotočajo še precej na EKO izdelke, kateri so naravi prijazni izdelki. Poleg latex ležišč nam trgovina ponuja še EKO opremo za spalnice, otroške sobe, kuhinja in kopalnice. Najdemo pa lahko tudi EKO oblačila, obutev in kozmetične pripomočke. Moram še omeniti, da imate brezplačno dostavo za naročila nad 50€. Plačujete lahko tudi na obroke. Na vse izdelke pa lahko uveljavite tudi garancijo na zadovoljstvo. Neveste kakšen je občutek ležati na lateks ležišču? Oglasite se v njihovi trgovini in jih preizkusite. Preverite ugodne akcije na njihovi spletni strani ali pa se oglasite v trgovini še danes!