Operacija oči vam bo povrnila oster vid in kakovost življenja

Operacija oči je dobra rešitev za slabovidne, da takoj vidite enako kot ostali ljudje brez očal ali leč. Zato je operacija dioptrije zaželena, traja pa samo 20 minut za eno oko. Največ v treh dneh boste spet na delovnem mestu brez očal. Za vas bo operacija oči pravi blagoslov, ker ne bo treba več hoditi na preglede za očala ali leče, jih kupovati, ne boste jih več nikjer pozabili ali razbili. Življenje se vam bo izboljšalo, saj boste vedno in povsod videli ostro na blizu in na daleč. Pa ne skrbite, operacijo lahko plačate tudi na obroke zato je cenovno vsem dostopna.

operacija oči

Operacija oči ni nevarna in je hitra ter rutinska. Izberite pa zanesljivega zdravnika z izkušnjami, ki vam bo naredil operacijo dioptrije kvalitetno. Ni pomembno, ali vidite na daleč ali na blizu in ali imate astigmatizem, vse to bo operacija popravila v nekaj minutah in vi boste rešeni za kar nekaj let. Pojdite na brezplačen pregled in se zanimajte, ali je operacija oči za vas primerna oziroma ste vi premieren kandidat zanjo. Večina ljudi je.

Na operacijo se ni treba prav posebej preplavljati. Največkrat operirajo hkrati eno oko, nato še drugega čez čas, da lahko vseeno vidite. Vendar je dobro, da ko imate operacijo, vas nekdo pripelje, počaka in vas odpelje domov na počivanje. Odvisno od operacije boste lahko že čez en od tri dni delali ter gledali v ekran ali televizijo brez težav. Zato je operacija oči priporočljiva neglede na vašo starost ali dioptrijo.

Ali si lahko predstavljale življenje brez očal? Če jih imate že od rojstva, potem težko in boste videli, kakšno super odrešenje je to, pravi balzam in svoboda. Nič več ne bo treba paziti na rošenje očal, ne bo se vam več bleščalo zvečer, kar povzročajo očala in leče, ker se svetloba lomi skozi leče. Vaše oči bodo prišle do izraza, kot tudi make up. Poskrbite za svoje oči in se prijavite na pregled.