Čas je za poslovno darilo za vaše partnerje

Poslovno darilo je še vedno aktualno za vaše poslovne partnerje, ker si zaslužijo in so zelo veseli, če ga dobite. Vendar, če nimate ideje, jih najdete tukaj https://www.agaric.si/sl/storitve/poslovna-darila/ in jih naročite kar v pisarno. Dobro poslovno darilo je tako, ki razveseli stranko in je uporabno zanjo, ji daje neko vrednost. Zaradi tega ga bo uporabila in se vas spomnila. Nekatera darila so dolgotrajna in uporabna dlje časa, druga pa so kratkotrajna, kot je hrana. Najboljše je, da poslovnega partnerja poznate in veste, kaj mu je všeč, če pa ne veste, je najbolje podariti nekaj, kar ljudje vedno potrebujejo in ne morete zgrešiti.

poslovno darilo

Katero poslovno darilo torej izbrati? Če imate veliko poslovnih partnerjev, potem izberite malo cenejša darila, ki so klasična in uporabna, kot so majice, dežniki, kape, pršut, doma narejena hrana in čokolade, domače marmelade in med, dišeče palčke sveče, mila, pisarniški material, slušalke za računalnik in telefon, zvočniki, LCD prikazovalniki kalkulatorji, pisala, koledarji in podobno.

Poslovno darilo za bolj pomembne stranke in poslovne partnerje, naj bodo malo bolj dragocena. Mednje spadajo posebna pisala, posebni notesniki, kakovostne usnjene denarnice, boljša oblačila, boljša računalniška oprema in kakovostna domača hrana, kot je pršut.

Če imate dragocene stranke in poslovne partnerje, ki vam dosti prinesejo in jih hočete resnično bogato obdariti, potem kupite darila nad 80 evrov vrednosti. To pa so posebne denarnice, notesniki, pisala, nakit, zelo kakovostna hrana, poslovne torbe, ure in podobno.

Klasično poslovno darilo za širše množice, na predavanjih ali delavnicah in srečanjih ter praznovanjih, pa se priporočajo, da jih daste v poslovno vrečko skupaj s pisali, notesnikom, kapo, majico, USB ključek, čokoladice, bidoni, steklenice za vodo in vse drugo, kar lahko opremite s svojim logotipom, pa bo stranka dlje časa uporabljala in se vas spomnila. To je res super reklama. Taka darila imate lahko tudi na zalogi in jih porabite takrat, ko jih potrebujete.