Pregrinjalo za avto proti toči

Pregrinjalo za avto ponavadi kupimo šele, ko imamo avto večkrat izpostavljen dežju ali pa še hujše, toči. ponavadi se, ko nam avto toča že stovče oziroma poškoduje spomnimo, da bi si lahko kupili pregrinjalo za avto in tako vsaj malo zaščitili našega jeklenega konjička.

 

pregrinjalo-za-avto

 

Pregrinjala za avto so ponavadi iz poliestra, saj je to material, ki je najbolj odporen za slabe vremenske razmere. lahko pa kupite tudi pregrinjalo, ki je iz drugega blaga, kot je naprimer netkano blago. Pregrinjalo za avto pa si lahko enostavno izdelate tudi doma. če imate kakšno staro deko, ali pa rjuho jo lahko uporabite kot zaščito za avto pred dežjem in točo. rjuha sicer ne bo nudila take zaščite, ker je pretanka, zato je pametno če vzamete več rjuh. lahko pa, če imate staro blago, ki ga ne potrebujete več, sešijete skupaj po kosih, naprimer različni kosi, različnih barv, z različnimi vzorci in tako dobite unikatno pregrinjalo za avto, ki vam bo zaščitil avto, obenem pa bo še zaščita, ki jo bodo občudovali vsi sosedje. veliko trgovin, ki imajo avtomobilsko opremo, prodaja tudi zaščite za avto proti toči. Pregrinjalo za avto lahko kupite tudi preko spleta, vendar boste malo težko tako vedeli če je velikost prava in če vam material ustreza. nekatera pregrinjala, ki jih imajo v ponudbi so tudi unikatna, kar pomeni, da pašejo na vse modele avtomobilov, ne glede na obliko in velikost avta.

Pregrinjalo za avto, kot že rečeno si lahko izdelate tudi doma. vzemite stara oblačila in jih malo postrižite in oblikujte, nato pa sešijte skupaj v približni velikosti avta, tako boste dobili unikatno prevleko za avto, ki vam bo zaščitila avto pred naslednjo točo. Zaščito za avto je pametno imeti vedno v avtu, ker se nikoli ne ve, kje vas bo doletela toča, sploh če nimate možnosti skriti avta v kakšno garažo.