Apartmaji Kranjska gora – apartmaji Šteblaj vas vabijo v svoje naročje

Apartmaji Kranjska gora gostu nudijo prijetno in udobno preživljanje dopusta. Tukaj
https://www.steblajapartments.com/ najdete vse o ponudbi apartmajev. Apartmaji Kranjska gora so odlično opremljeni za vsakodnevne potrebe bivanja tako v poletnem kot zimskem času in zlahka zadovoljijo tudi bolj zahtevne goste. Ker se nahajajo ob smučišču, ponujajo dobro izhodiščno točko za dnevne izlete, večerne sprehode po ulicah Kranjske gore ali pa za obisk bližnjih trgovin in gostišč. Izbirate lahko med tremi nastavitvami (Mimi, Megi, Toni), ki lahko udobno gostijo od 4 do 6 oseb. Primerni so tako za družine z mlajšimi otroki kot tudi za vse tiste, ki se želite odpraviti na oddih v gorsko okolje.

Nadihajte se svežega gorskega zraka in se prepustite objemu sproščujoče narave. Obiščite smaragdne Zelence, se odpravite do jezera Jasna ali na daljši sprehod do koče v Krnici…in še mnogo drugih destinacij. Rekreirate se lahko tudi s kolesom. Če preživljate počitnice z otroki jih lahko odpeljete v adrenalinski park ali v Kekčevo deželo. V zimskem času pa vas čakajo urejena smučišča, tekaške proge, drsališče in na trgu male osvetljene pravljične hišice. Ob večerih si v okoliških gostilnah lahko privoščite vrhunsko kulinariko ter vinsko spremljavo. Apartmaji Kranjska gora so zares prava izbira za vaš oddih, saj vam nudijo veliko izbire za preživljanje aktivnih počitnic in raziskovanje skritih gorskih kotičkov ali pa le za miren oddih s svojo družino.

Apartmaji Kranjska gora so sodobno opremljeni in bodo zadostili potrebam in željam vseh gostov, od mladih družin do starejših parov. Kranjska gora vas vabi, da svoj dopust preživite pri njih. Udeležite se lahko številnih adrenalinskih doživetij, kot jih nudita Planica Ziplane in paintball, prehodite lahko tudi čebelarsko pot Rateče, obiščete Kekčevo deželo… S kolesi se lahko odpravite na turno kolesarko pot Juliana Bike. Igrajte tenis ob pogledu na Julijske Alpe. Pozimi se lahko odpravite na nočno sankanje ali pa obiščite žive jaslice v Mojstrani.