Zakaj je pižama najboljše oblačilo za udobno spanje

Pižama je posebej izdelana prav za spanje, da se v njej počutite udobno, se naspite in si res odpočijete, najdete pa jo tukaj www.pizame.si, kjer jo naročite kar po internetu. Pazite le nato, da vam ustrezata kroj in velikost, materiali pa so vsi naravni in zdravi. Pižama omogoča zdravo spanje vso noč ali podnevi, ker telo spanje nujno potrebuje, da se aktivira melatonin in se med tem, ko spite renovirajo celice ter DNK, da ostanete zdravi ter mladostni. Zato manekenke spijo veliko, ker poznajo to skrivnost. Če se hitro starate, poskusite spati z udobno pižamo v temi vsaj 8 do 12 ur dnevno in videli boste rezultat kar v ogledalu. Gubice bodo izginile.

pižama

Ni vsaka pižama dobra. Vsekakor izberite pižame iz naravnih materialov in nikoli sintetičnih torej umetnih, ker vam bodo povzročale statiko in ne boste mogli spati. Samo v naravnih materialih, kot so bombaž, lan, svila in viskoza boste spali udobno in zdravo. Vaša koža bo dihala in bo vso noč suha. Nikoli ne boste dobili nobenih izpuščajev ali rdečih madežev. Zato se vam splača kupiti kvalitetno pižamo.

Pižama je lahko bolj seksi ali pa bolj udobna, za tiste, ki hočete biti oblečeni po zadnji modli ali za tiste, ki hočete biti bolj športni in preprosti. Vse vrste modelov lahko najdete na zgornji povezavi in gotovo vam bo eden ustrezal ter bo po vašem okusu. Važno je, da se v pižami počutite udobno in dobro in da ste si všeč.

Pižama pa naj bo take varve, kot menite, da je za vas najlepša. Lahko je umirjene barve, svetle, z napisi in vzorci ali enobarvna, črna, rdeča, žive barve, svilnata, prestižna ali bolj običajna. Za spanje so najbolj primerne bolj temne barve, črna, modra, vijolična in za poleti tudi bela, ker je vroče. Poživljajoče barve za spodbujanje partnerja pa so redeča, roza, žive barve in rumena ter oranžna.