Zakaj je zasebna fizioterapija bolj učinkovita?

Fizioterapija olajša bolečine in poveča gibljivost telesa. Dostopna je javno preko zavarovanja ali pa preko zasebnikov. Vse o fizioterapiji in njenih učinkih ter prednostih zasebnih ordinacij, si preberite na tej povezavi https://www.semos.si/fizioterapija/. Zasebna fizioterapija ima veliko prednosti, od večje kakovosti storitev, do tega, da ni čakalnih vrst in da lahko do fizioterapevta dostopate sami p osvoji presoji in ne potrebujete delovnega naloga svojega zdravnika.

fizioterapija

Zasebna fizioterapija je samoplačniška vendar se močno splača ne kot izhod v sili, ker ne pridete na vrsto v javnem zdravstvu, čeprav ga redno plačujete ampak tudi kot preventivna oblika ter redna oblika terapije za lastno zdravje. Najpogosteje se za tovrstno fizioterapijo odločajo športniki, ki točno vedo, kaj potrebujejo.

Fizioterapija pomaga odpravljati kronične bolečine, za katere ne veste točno, kaj je narobe. Lahko vas pregleda zdravnik ali fizioterapevt, ki je usposobljen in vam o točno povedal, kaj je narobe, kako izvesti terapije, koliko lasa bodo trajale in kakšno uspešnost pričakuje. Tako boste vedeli, pri čem ste in kaj vas čaka.

Če imate bolečine v nogah, hrbtu, vratu, rokah in sklepih, vam bo strokovna fizioterapija zagotovo pomagala, ne samo dejanja fizioterapevta ni vaje, ki jih izvajate z njim ampak tudi pripomočki, s katerimi si pomagajo pri stimuliranju tkiv in mišic ter za gibljivost sklepov.

Vsak, ki nekaj da na sebe in svoje zdravje, se najraje odloči za zasebno obliko ne samo fizioterapije ampak tudi drugih storitev, ki so bistveno boljše od javnega sistema, kar seveda je vsem znano že nekaj desetletij. Zato obiščite zasebno ordinacijo in se posvetujete s fizioterapevtov, ali pokličite, lahko pa vas obišče tudi na domu, kar je najnovejša možna oblika, ki je zelo učinkovite.

Nekateri fizioterapevti izvajajo lahko tudi na daljavo fizioterapijo, če je to seveda zaželeno in možno. Presenetljivo dobri rezultati so in veliko ljudi se odloči za tako obliko terapije zaradi bolezni ali strahu pred okužbami.