Implantat cena je pomembna zaradi kakovosti storitve

Implantat cena je pomembna za zobni vsadek, kajti implantati so različnih kakovosti narejeni iz različnih materialov, glede nato se razlikujejo tudi cene med seboj, kar pa pomeni tudi dolgoročno, da je vaše zdravje s poceni implantati ogroženo in hkrati tudi vaša denarnica. Implantat cena nam pove, da je implantat narejen iz kakovostnejše kovine iz titana, kot je na primer poceni implantat, ki je narejen iz drugih kovin, ter zaradi tega ni tako kakovosten.

implantat cena

Da je implantat nekakovosten vemo po temu, da je narejen in manj kakovostne kovine, zaradi tega je obdelan na drugačen način, s cenejšim postopkom in tehnologijo ter je zato podvržen temu, da se okoli njega naberejo bakterije ter povzročijo vnetja ter druge zaplete. Implantat cena gresta drug z drugim vzporedno, zato je pomembno, za katerega izvajalca zobozdravnika se boste odločili, kajti poceni implantati in posegi, vas zagotovo lahko stanejo še veliko več, kot ste odšteli zanje v tujini in so bili poceni. Torej se vam to zagotovo ne splača.

Implantat cena je lahko dražja ali cenejša, dražja različica pomeni, da boste prejeli kakovostne storitve, ki bodo za vas dolgoročno cenejše. Zdravnik se vam bi po posebnih postopkih posvetil po korakih in najprej pozdravil vse, kar je narobe, od vnetij do kariesa, šele nato se bo lotil vsadkov.

Poceni zdravnik in implantat cena le tega pa bo preskočil več korakov samo za to, da bi bilo vse ceneje in hitreje in ne bo čakal, da se vaše dlesni in zobje pozdravijo ampak bo takoj vsadil vsadke ter s tem je možno, da se bo vse zakompliciralo. V tem primeru, boste poseg doživeli še enkrat, vsadke bo treba operativno odstraniti, jih zavreči in vsaditi obnove, dražje. S tem se bo cel postopek precej zavlekel in bo bistveno dražji, kot če bi se za dražje implatate ter kakovostnega zdravnika odločili že takoj na samem začetku posega.