Izberite najem skladišča in prepustite svoje blago v varno oskrbo

Najem skladišča je lahko enostavna rešitev za vse, ki imate prostorsko stisko, vendar pa za to ne želite kupovati večjega prostora. Enostavno najemite skladišče in rešite ta problem. Tovor, razni artikli in elementi, ki jih skladiščite potrebujejo primerne razmere, da se ohranijo v stanju kot morajo biti in da pri tem ne pride do poškodb ali uničenja. Podjetje Seršen transport vam nudi najem skladišča in poskrbi, da je tovor na varnem, zaščiten pred vremenskimi vplivi kot je dež, sonce, sneg in veter, da je na suhem in pa tudi zaščiten pred krajo, saj je skladišče opremljeno z nadzornimi kamerami, ki prispevajo k varnosti.

Najem skladišča, poleg tega pa med tem, ko je tovor skladiščen zanj in njegovo varnost skrbi izkušena ekipa podjetja Seršen Transport. Naloga ekipe je da ob vsakem prevzemu tovora preverijo v kakšnem stanju je na novo pripeljan tovor, preverijo pa tudi ali ima vso ustrezno dokumentacijo ter je ustrezno označen. Nato pa se s pomočjo viličarjev začne. Dobra in ustrezna označitev omogoča nadzor nad blagom in pa natančno spremljanje preostale zaloge. V skladišču podjetja Seršen transport lahko skladiščite do 1000 euro palet z dimenzijami 120 cm x 80 cm. Najem skladišča je možen v primeru, da so vam blago dostavili pri podjetju Seršen Transport ali pa je bilo dostavljeno s strani drugega podjetja. Blago lahko hraniti kolikor dolgo potrebujete in želite.

najem skladišča

Če pa je vaše blago, ki ga skladiščite odporno na različne vremenske razmere pa je na voljo tudi zunanje shranjevanje. Za to imajo pri podjetju Sršen Transport ustrezno pripravljen prostor, ki se nahaja poleg skladišča. Ta možnost je tudi cenovno ugodna in ustrezna v primerih, ko zaradi velikosti tovora blago ne morete shranjevati v notranjih skladiščih. Najem skladišča je tudi pot do večje brezskrbnosti, saj v vsakem trenutku veste kaj se z vašim blagom dogaja in da je zanj poskrbljeno. Preverite ponudbo podjetja Sršen transport in se odločite za najem skladišča še danes.