Katera pisala so najboljša za poslovno darilo

Kaj bi podarili sodelavcem ali poslovnim strankam, da bodo zadovoljni in veseli darila? S pisali ne morete zgrešiti, ker jih potrebujemo prav vsi. Varen nakup svinčnikov in ostalih pisal preko spleta je na tej povezavi, kjer boste našli različna pisala za vsako priložnost. Če bi radi, da imate za darila kvalitetna pisala, potem izberite kovinska ali taka z gelom po zmerni ceni, ki jih lahko podarite strankam osebno, v darilni vrečki, škatlici ali pošljete zraven v paketu, če pošiljate vaše produkte. To je super in poceni darilo ter dolgotrajna promocija za vas, če vgravirajo ali natisnejo na pisalo vaš logotip in podatke.

pisala

Če imate bolj pomembne poslovne stranke, potem se splača kupiti kvalitetna pisala v malo višjem cenovnem rangu. Ta pisala so največkrat z gelom ali nalivna peresa, ki so izjemno kakovostna ter moderno oblikovana, s konicami, ki pišejo zelo lepo in se ne sušijo, saj so polnila narejena drugače. Nalivna peresa so lahko pakirana v izjemno lepe darilne škatle in že sama gesta, da podarite tako pisalo, je v očeh strank visoko cenjena. Vsi pomembni ljudje se podpisujejo s kakovostnimi pisali, ki jih imajo v žepu suknjiča.

Za posebne stranke in izjemne poslovne partnerje ali pa tudi kot osebno darilo so posebna pisala, ki so unikatna ali jih je malo v seriji. Na primer tako je nalivno pero z nevidnim črnilom ali pa nalivno pero s portretom Leonarda da Vincija, ki naj bi izumi prvo moderno nalivno pero. Do takrat so pisali z gosjimi peresi, ki so jih pomakali v črnilo. Ta pisala so cenjena in je njihova cena tudi visoka, zato bodo stranke še toliko bolj počaščene s takim darilom.

Katera pisala izbrati, je vaša odločitev. Lahko izberete tudi lesena pisala, ki so usmerjen ekološko, če je vaše podjetje tako usmerjeno in če ste tudi vi eden tistih, ki želimo naravo ohraniti. Ta pisala so bio razgradljiva, ko jih zavržejo in ne škodujejo okolju. Za nasvet, katera pisala izbrati, se obrnite na prodajalca, ki vam bo pomagal pri izboru pravih pisal za vas. Pomembno je namreč tudi to, katere barve pisala izberete, da bodo v skladu z vašo enolistno podobo. Na pisalu naj bo vaš logotip, ki bo brezplačna reklama kar nekaj časa, dokler bo pisalo delalo, zato kupite najboljšega in kakovostnega.