Trikolesnik je varen skuter z najsodobnejšo opremo in atraktivnim izgledom

Trikolesnik je zadnji hit skuterja, ki s tremi kolesi zagotavlja zelo udobno vožnjo in je podoben kot dvokolesnik, saj ima odlično vzmetenje, s tem, da je bolj stabilen in lahek za vožnjo. Vozi ga lahko vsak, ki ima izpit A ali B kategorije. Gre za majhno mestno vozilo, ki je zelo praktično, saj je z njega z lahkoto možno sestopiti, ker ima zelo nizko postavljeno dno, na katerem lepo počivajo noge in so povsem na varnem ter udobnem. Trikolesnik lahko pelje povsod, po ulicah in ozkih potkah, tak oda boste na cilj prišli kamorkoli se boste odpravili. Primeren pa je tako za mestno kot podeželsko vožnjo.

trikolesnik

Skuter s tremi kolesi je udobno zasnovan tako, da ima prtljažnik in prostor za čelado, tako da lahko iz trgovine pripeljete karkoli. Trikolesnik ima zadaj za voznikom dodaten sedež še za sovoznika in lahko peljete še nekoga s seboj, zato je zelo varčen za vožnjo, hkrati pa je zelo tih.

Da bi bil skuter trikolesnik če bolj varen ima elektronsko ročno zavoro, s katero je možno hitro zavreti v primeru sile. Opremljen je z najsodobnejšo ABS opremo, ki pomaga tako, da je zavorna pot karseda najkrajša možna, to je 10 metrov pri 50 kilometrih na uro. Zavora je tako postavljena, da deluje na vsa tri kolesa hkrati. Spodrsavanje zadnjega kolesa pa je s posebnim mehanizmom preprečeno.

Poleg tega je trikolesnik opremljen z navigacijo, prepoznavanjem klicev in sms-jev. tako boste vedno v stoku s ostalim svetom, kjerkoli že boste. Gre za zares sodobno prevozno sredstvo, dosegljivo vsem tako po ceni kot tudi glede na izpit, katerega imate, saj ga skoraj vsi lahko vozijo, ki imajo veljaven izpit za avto ali motorno kolo. Če se odločate, kaj bi izbrali, avto ali trikolesni skuter, je odgovor tak, da odvisno, kje živite in kakšne so vaše potrebe, če se samo vozite v službo ali trgovino in bi radi prišli skozi ceneje, se splača skuter.